top of page

Rantaravintola Kurkiniemi

Kurkiniemi on tunnelmallinen rantaravintola Pyhäveden rannalla vain 600 metriä Mäntyharjun torilta. 

Meille on helppo tulla autolla, veneellä, kävellen tai junalla. Juna-asemalle on kirjaimellisesti vain kivenheiton matka.

Olemme avoinna 13.8. alkaen lauantaisin klo 11 - 00 (keittiö sulkeutuu klo 19).  Kesä huipentuu Venetsialaisiin lauantaina 27.8., jolloin upea Marita Taavitsainen esiintyy. Luvassa on myös paikan päällä tehtyä rosvopaistia! Muista ostaa lippusi ennakkoon! 

Palvelut

Meillä voi nauttia herkkuja uudistetulta terassimenulta. Järjestämme erittäin mielellämme ryhmille kahvituksia ja ruokailuja ennakkovarauksesta.

Alueelta löytyy myös laituri ja upea hiekkaranta.

Juhlat / tilojen vuokraus
 

Rantaravintola Kurkiniemen viihtyisät tilat luovat hienot puitteet erilaisten juhlien viettoon. Tupaan saamme paikat 50:lle hengelle ruokailua ajatellen. Isommalle vierasmäärälle on käytettävissä viihtyisä terassi. Alueella voi myös järjestää tuhansien henkilöiden juhlia. Tällöin alueelle pystytetään erikseen vuokrattavissa oleva juhlateltta.

Kurkiniemessä voit järjestää syntymäpäiväjuhlia, sukutapaamisen, luokkakokouksen, häät, illanistujaiset, tyhy tapahtuman tai ihan mitä vain.

Maistuvat tarjottavat
 

Valmistamme maistuvaa ruokaa juhlahetkiin ammattitaidolla suosien kotimaisia ja lähialueen tuottajien raaka-aineita.

Huomioimme tarjottavissa myös erilaiset erityisruokavaliot.

Ravintolalla on A-oikeudet.

Tutustu Oiva raporttiin tästä.

Katso kuvia alta (paina nuolta, kuvakarusellissa on 13 kuvaa).

bottom of page