© 2019 Rantaravintola Kurkiniemi

Rantaravintola Kurkiniemi

Kurkiniemi on tunnelmallinen rantaravintola Pyhäveden rannalla vain 600 metriä Mäntyharjun torilta. 

Meille on helppo tulla autolla, veneellä, kävellen tai junalla. Juna-asemalle on kirjaimellisesti vain kivenheiton matka.

Olemme avoinna toukokuussa 1.5. klo 12 - 21 ja pe -  la klo 12 - 21 (keittiö sulkeutuu klo 19). Kesä- ja heinäkuussa olemme avoinna joka päivä klo 12 - 21.

Palvelut

Meillä voi nauttia herkkuja uudistetulta terassimenulta. Järjestämme erittäin mielellämme ryhmille kahvituksia ja ruokailuja ennakkovarauksesta.

Alueelta löytyy myös rantasauna, laituri ja upea hiekkaranta.

Juhlat / tilojen vuokraus
 

Rantaravintola Kurkiniemen viihtyisät tilat luovat hienot puitteet erilaisten juhlien viettoon. Tupaan saamme paikat 50:lle hengelle ruokailua ajatellen. Isommalle vierasmäärälle on käytettävissä viihtyisä terassi. Alueella voi myös järjestää tuhansien henkilöiden juhlia. Tällöin alueelle pystytetään erikseen vuokrattavissa oleva juhlateltta.

Kurkiniemessä voit järjestää syntymäpäiväjuhlia, sukutapaamisen, luokkakokouksen, häät, illanistujaiset, tyhy tapahtuman tai ihan mitä vain.

Vuokraa rantasauna

Kurkiniemen rantasaunaa voi vuokrata yksityiskäyttöön. Lauteille mahtuu kerralla 15 aikuista. Rantasaunan yhteydessä on pieni takkatupa ja viihtyisä terassi. Saunasta pääsee suoraan uimaan raikkaseen Pyhäveteen.

Maistuvat tarjottavat
 

Valmistamme maistuvaa ruokaa juhlahetkiin ammattitaidolla suosien kotimaisia ja lähialueen tuottajien raaka-aineita.

Huomioimme tarjottavissa myös erilaiset erityisruokavaliot.

Ravintolalla on A-oikeudet.

Katso kuvia alta (paina nuolta, kuvakarusellissa on 13 kuvaa).