top of page
Mäntyharjun Kesätyöpaikkoja 2023.png

Nyt starttaa kesärekrytointikampanjamme!

Viestiä saa jakaa myös Mäntyharjun ulkopuolelle. Autamme tarvittaessa kesäasunnon löytämisessä .

Rantaravintola Kurkiniemi, Mäntyharjun Torikahvila ja Toriruoka sekä Jäätelökioskit niin Mäntyharjussa kuin Puumalassa etsivät joukkueisiinsa ravintola-, kahvila-, keittiö- ja jäätelökioskityöntekijöitä sekä kokkeja kesäkauden ajaksi.

Ravintolatyöntekijänä palvelet asiakkaita niin tiskin takana kuin edessäkin. Tärkein tehtäväsi kaikista on asiakkaan aurinkoinen kohtaaminen, koska joukkueemme jäsenenä teet asiakkaan vierailusta onnistuneen omalla iloisuudellasi ja ammattitaidollasi. Otat tilaukset vastaan positiivisella asenteella ja tarjoilet keittiön valmistamat herkulliset annokset. Omalla osaamisellasi luot hyvää joukkuehenkeä tekemällä myös muut tarvittavat työtehtävät, myös yleisestä siisteydestä huolehtien.

Keittiötyöntekijänä toimenkuvasi on monipuolinen. Toimenkuvaan kuuluu laadukkaiden annosten valmistus herkullisista hampurilaisista salaatteihin, käyttäen mahdollisuuksien mukaan lähialueiden tuoreita raaka-aineita. Seisot tekemiesi annosten takana valvoen, että jokainen annos on laadukkaasti valmistettu ja tarjoilet keittiön valmistamat herkulliset annokset. Työskentely on joukkuepeliä, joten vastaat tarvittaessa myös muista kahvilan ja ravintolan työtehtävistä.

Kahvilatyöntekijänä toimit kassalla, suorittaen myyntiä ripeästi. Huolehdit osaavasti asiakaspalvelusta ja avustat keittiön monipuolisissa tehtävissä mukaan lukien annosten valmistus ja keittiön siisteys. Tiimimme jäsenenä omaat reippaan otteen ja erinomaisen motivaation työtäsi kohtaan. Kaikkein tärkeimpänä tehtävänäsi on palvella asiakkaita iloisella asenteella tehden omalla osaamisellasi asiakkaan käynnistä onnistuneen.

Jäätelökioskityöntekijänä työskentelet asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntitehtävissä. Olet joukkueemme tärkeä jäsen, koska luot omalla iloisuudellasi, positiivisuudellasi ja osaamisellasi tunnelmaa meidän Jäätelökioskien työntekijänä.

Kokkina valmistat Rantaravintola Kurkiniemen ja Mäntyharjun Torin asiakkaille huolella tehdyt, laadukkaat ja maistuvat ruoka-annokset. Meillä pääset tuottamaan elämyksiä asiakkaille maukkaalla ruoalla ja näet oman käden jälkesi annoksia tehdessäsi. Ylpeys omasta ammattitaidostasi näkyy ja maistuu hyvin tehtynä ruokana.

Toivomme työntekijöiltämme kaikkein eniten iloista ja positiivista asenne sekä monipuolista osaamista asiakaspalvelutilanteissa.

 

Hakijan aiempi kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole kaikkein tärkein asia. Rantaravintola Kurkiniemi, Mäntyharjun Torikahvila ja Toriruoka sekä Jäätelökioskit niin Mäntyharjussa kuin Puumalassa tarjoavat sinulle hienoja kokemuksia ja ennen kaikkea saat olla osa kasvavaa ja osaavaa huippujoukkuetta Mäntyharjun tai Puumalan upeassa ja kauniissa kesässä!

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman nopeasti osoitteeseen: ravintolakurkiniemi@gmail.com, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtehtävistä osa alkaa 1.5. ja loput viimeistään kesälomakauden alkaessa.

Kurkiniemi on tunnelmallinen rantaravintola Pyhäveden rannalla, vain 600 metriä Mäntyharjun torilta. Lisätietoja: kurkiniemi.fi, https://www.facebook.com/Ravintolakurkiniemi ja ravintolakurkiniemi@gmail.com.

Mäntyharjun Torikahvila on niin paikkakuntalaisten kuin vapaa-ajan asukkaiden kesäinen kohtaamispaikka. Lisätietoja: https://www.facebook.com/mantyharjuntorikahvila ja ravintolakurkiniemi@gmail.com

Jäätelökioskista Puumalassa saat lisätietoa osoitteesta: https://www.facebook.com/Minetti-Puumalan-Satama… ja ravintolakurkiniemi@gmail.com

bottom of page